browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: anke

Week 40 – Oktober begint

Maandag (1 oktober)  is de rustdag tegenwoordig. Heerlijk zo! Ik heb geen schema meer, geen doel en geen trainster. Ze zit (letterlijk en figuurlijk) net te ver van me af om me goed te kunnen helpen. Haar schema’s waren prima, maar de begeleiding, daar had ik meer van verwacht. Dinsdag 2 oktober: we gaan naar … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 40 – Oktober begint

Week 39 – Lekker op eigen tempo!

De maandag zijn voortaan vrij van trainingen: de fietstrainingen zijn wegens de vroeg invallende duisternis voorbij, dus we hoeven niet meer te haasten. De dinsdag van deze week viel ook al uit en werd een rustdag door allerlei gesprekken. En zo werd het woensdag en had ik zin om van de najaarszon te genieten! Vincent … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 39 – Lekker op eigen tempo!

Week 38 – Gaan we weer verder? Of toch maar niet……

Maandag 17 september: Na weer een drukke dag werken nog even niet sporten. Ik ben wel weer opgeknapt en zit vol energie, maar qua sport went het al om niet te hard van stapel te lopen. We wandelen en dat doe ik liever dan de fietstraining. Ik word er niet meer moe van. Dinsdag 18 … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 38 – Gaan we weer verder? Of toch maar niet……

WEEK 37 – (leeg)

    Dat heb ik gedaan. Niks. Op maandag gewerkt en gewandeld, maar het werd steeds meer slaapwandelen, een wolkje in, de grote desintressemist tegemoet. Dinsdag: Geslapen. Half uurtje lezen en weer in een diepe slaap vallen.   Slapen. Slapen. Slapen. Meer lukte me niet. Van één uur op, twee uur slapen. Hapje eten en … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on WEEK 37 – (leeg)

Challenge Almere Amsterdam Middle Distance 2018

De avond van tevoren was onrustig: snel nog de fiets afmaken, laat eten. Ik kreeg mijn bord niet leeg en werd er zelfs een beetje misselijk van. Ik had genoeg geslapen in de week hiervoor, onrustig, maar genoeg. Deze nacht zou wel lastiger worden! En jawel, door de vage misselijkheid was dat ook zo. Om … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Challenge Almere Amsterdam Middle Distance 2018

Week 36: taperweek – zo rustig mogelijk naar de wedstrijd toe…

Maandag 3 september: Weer begonnen met werken, school, uitdagingen. En ik mag naar de fietstraining. Ik ga dat niet halen vandaag. Dus ik ga zelf een stukje fietsen. Even geen druk alsjeblieft. Ik voel me niet al te lekker. Mijn hartslag in rust is erg verhoogd. Niet dat ik me daar nu nog door tegen … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 36: taperweek – zo rustig mogelijk naar de wedstrijd toe…

Wæk 35: Denmårk i føtø’s

mååndæg 27 ægustus Wøensdåg 29 ægustus Tid vøør een længe løb!   30 augustus Fietsen huren! 31 augustus De lætste run in Denmark We gåån såmen,Vincent og mig. 2 september   Niet gezwommen deze week. Veel meer gefietst dan ik gedacht had. Op naar de taperweek: rustig aan doen en voorbereiden op de wedstrijd.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Wæk 35: Denmårk i føtø’s

Week 34 Denemarken – Danmark

20 augustus. Det er stille i poolen. Ik niet, ik ben niet rustig. Ik geniet van de glijbanen en gil me suf in de trechter. Sid på en stol. Word nat onder een emmer. Ik vind het grappig dat ik de angst die altijd een beetje had voor water, zo kwijt ben.Det er stille i et … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 34 Denemarken – Danmark

Week 33 op weg naar de vakantie

Nog 1 lange week…. hou ik mezelf de hele tijd voor: op het werk is de week extra lang, vol, druk en onoverzichtelijk en qua sport ga ik deze week mee op ‘trainingskamp’. Een kamp voor vrouwen, die ieder mee kunnen trainen vanuit hun eigen lokatie. Wel delen de ervaringen op Facebook en krijgen een … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 33 op weg naar de vakantie

Henschotermeergames 2018 De Swim Run Swim Run

Een drukke dag in een drukke week. En ‘s middags word ik weer een meisje. Met een beetje buikkramp. Dat komt niet heel goed uit. Niet voor een zwemmen, rennen, zwemmen, rennen wedstrijd tenminste. Vooral dat zwemmen is dan wat minder. En net nu ik Vincent moet proberen te verslaan! Hij is een betere zwemmer … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Henschotermeergames 2018 De Swim Run Swim Run