browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: anke

Week 24 — Absurdisme ** (de blogs waren al weer veel te lang ‘gewoontjes’)

Maandag 11 juni De blauwe Reiger De reiger is solitair Zij gaat en staat alleen Geen groepen vogels om haar heen Niet vliegen in de vorm van een V Niet op de snelheid van de anderen mee Overal tussenin Niet snel, de bochten zijn de uitdaging Al is het ronde na ronde na ronde na … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 24 — Absurdisme ** (de blogs waren al weer veel te lang ‘gewoontjes’)

De TriHartLon

Ik val maar meteen met de deur in huis: het was geweldig. Echt fantastisch. Ik heb genoten. Dan nu maar vertellen waarom he….. Het was relaxt. Dit was geen wedstrijd. Er waren geen prijzen te verdelen. Dit was voor de “fun”. Dit was met zijn allen. Niet voor mij alleen, niet voor de snelheid. En … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on De TriHartLon

Week 23 – het schema en ik.

Elke week maakt GR een schema voor mij. Ze zet dat digitaal in het programma Training Peaks. De wedstrijden staan er in, de vorm van de training (fietsen, rennen of zwemmen) en als er speciale opdracht zijn, staan die er ook bij. Heuveltraining of TVA-training bijvoorbeeld. Deze week staan er tien uur in. En op … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 23 – het schema en ik.

Week 22…. De vrouw alleen, de kantjes eraf en de vooruitgang

Maandag 28 mei. Fietstraining. Ik heb niet zomaar, zoals gewoonlijk, geen zin; ik heb TOTAAL geen zin. Niet in fietsen, niet in trainen en al helemaal niet om met een groep te snelle fanatiekelingen te trainen tegen een suffe luidruchtige brug op en neer in de warmte. Met een gezicht op onweer (waar ik zelfs … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 22…. De vrouw alleen, de kantjes eraf en de vooruitgang

Week 21 op naar Duin…..

Maandag 21 mei: Ik was moe. Had nergens zin in. De hele dag niet. Met Vincent meegegaan om te oefenen voor een triatlon, maar ik had nergens echt lol in vandaag op deze tweede Pinksterdag. Mooi weer, maar moe. Na het eten toch maar gaan fietsen bij gebrek aan fietstraining. Lekker zeg: even zonder haasten. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 21 op naar Duin…..

Duin Triathlon OD (olympic distance)

Zaterdag 26 mei. Het is heet vandaag. Extreem warm. Meer dan 25 graden. En op mijn lijstje afstanden op de triatlon ontbreken er nog twee: de hele triatlon en de olympische afstand. De olympische afstand is een kwart triatlon met meer zwemmen, 1500 meter. Zo gek nog niet dat die ontbrak bij mij! Maar vandaag, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Duin Triathlon OD (olympic distance)

Week 20 alweer: minder foto’s, meer tekst (en een kattebelletje)

Maandag 14 mei fietstraining. Ik vind ze niet leuk. Ik haast me naar huis. Haast eten naar binnen en we haasten ons naar de training toe. Op nieuwe fietsen. En op tijd. En al moe voor we er zijn! Maar goed… ik ga lekker midden in de groep fietsen, het is lekker weer en het … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 20 alweer: minder foto’s, meer tekst (en een kattebelletje)

Week 19 In Turkije & fietsen in Nederland

maandag 7 mei: mijn eerste ingediende vakantiedag van 2018 besteed ik goed, maar niet sportend. We wandelen twaalf kulmeter rondom het kasteel en de haven en de winkels van Alanya. Ik maak tig foto’s en doe een dutje in de bus. Ik luister naar de gids, klauter op de trappen en we varen op een … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 19 In Turkije & fietsen in Nederland

Week 18 – Rommeldebommel van Nederlandse drup tot in Turkije

maandag 30 april: ik tel de uren die ik nog moet werken voor we op vakantie gaan 1 voor 1 af. En er zijn nog zoveel zaken tussendoor: een gesprek voor Vincent, inpakken, en al dat werk afronden! Deze maandag regent het. Van tijd tot tijd. Ik ben nu al moe en wil er mijn … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 18 – Rommeldebommel van Nederlandse drup tot in Turkije

Week 17 snel-snel

Maandag 23 april: een dag niks. dat het kan! Maar ik doe iets interessants: ik schaf (via marktplaats) een nieuwe racefiets aan. Full carbon, ultegra afgemonteerd. Dat betekent dat fietsen op de racefiets lichter gaat aanvoelen. Dinsdag 24 april: zwemtraining van 9 tot 10. Met zijn vieren in de baan en WJ kwam uit baan … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 17 snel-snel