browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: anke

Week 17: brief aan de trainster

Beste G, Op maandag de 16de april heb ik eigenlijk nergens last van. Geen spierpijn tenminste, geen last van wat-dan-ook in mijn lijf, nog geen zadelpijn. Ik ben alleen moe. Deze “oude taart” kan niet zo goed tegen weinig slapen geloof ik…. Daarom ga ik niet mee met de fietstraining: vlak op elkaar rijden en … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 17: brief aan de trainster

Week 16 op naar het trainingsweekend…..

Maandag: Er stond een hardloopoefening, maar dat werd een fietstraining. Het seizoen is weer begonnen voor de fietstrainingen en op deze maandagmiddag had ik vrij. Niet dat dat het beter maakte, want we moesten vliegen: fietsen pakken, helmen zoeken, handschoenen combineren, bidons uit de kast trekken, plassen…. Net op tijd sloten we aan. Ik sloot … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 16 op naar het trainingsweekend…..

Week 15: lopen kan ik, nu het zwemmen en fietsen nog leren!

maandag 2 april. Na een dag rust gister, stond ik weer te trappelen…. Maar dan met pijnlijk stukgelopen voeten. Ik twijfelde de halve dag of ik met de spontane paastraining mee zou gaan, waar niemand behalve ik op reageerde. En dan ben ik al heel snel bang de rest op te houden. De trainer van … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 15: lopen kan ik, nu het zwemmen en fietsen nog leren!

Week 13: …. en de winnaar is….. rustig opbouwen naar een (mislukte?) zwemloop

Zondagavond 25 maart:┬áIk krijg een mailtje wat ik nauwelijks serieus durf te nemen. Enige weken heb ik een quote van het wandellied van Tolkien ingeleverd bij een prijsvraag en ik blijk de winnaar te zijn! Ik heb een horloge gewonnen! Een superluxe hardloophorloge waar je muziek op kunt zetten en in de toekomst mee kunt … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 13: …. en de winnaar is….. rustig opbouwen naar een (mislukte?) zwemloop

Week 12 We bouwen weer op!

Maandag 19 maart – Ik schuif een beetje, zodat aan het einde van de week (lees zondag) een rustdag kan inbouwen. Dus de looptraining van morgen gaat naar vandaag, zodat ik morgen de zwemtraining van zondag kan doen. Dan kan woensdag de fietstraining van zondag en het zwemmen van die dag bij elkaar. Snapt u … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 12 We bouwen weer op!

Week 11- Een fotoboekje!

 

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 11- Een fotoboekje!

Week 10: Anke (ANkE en ankuh) gaat bijkomen en bijtanken

Maandag 5 maart: Anke blijft een dagje thuis van het werk. Anke is nog een beetje zwakjes. Zwakjes uitgedrukt. Dat is moeilijk voor Anke. Dat accepteert Anke niet zo heel goed. Die voelt zich weer een hele piet. Maar Anke moet niet gaan sporten. Anke is nog lang niet bijgegeten. En Anke slaapt zelfs nog … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 10: Anke (ANkE en ankuh) gaat bijkomen en bijtanken

Week 9: Onderweg naar Spa

Maandag weer een rustdag! De komende weken worden even wat rustiger. Deze week om energie te sparen voor de run op het circuit van Spa Francorchamps en volgende week om daarvan uit te rusten. Dinsdag wil ik op tijd naar huis om te gaan hardlopen in het licht en daarna te gaan zwemmen. Dan hoeft … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 9: Onderweg naar Spa

De Spa Francorchamps Circuit Run 2018

Het viel me zwaar: de sneeuw was een tegenvaller en dat de baan niet geveegd zou kunnen worden ook. Dan zou ik niet onder de twee uur komen. En allemaal tegelijk starten beviel me ook helemaal niet. Dan is het veel te krap. Het was wel erg prettig om uit te kunnen slapen, om goed … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on De Spa Francorchamps Circuit Run 2018

Week 8: Hoe hou je een goede conditie vast?

Maandag 19 februari was bijna de zwaarste dag van de week: niks doen. Ik voelde me prima, dus waarom niks-doen…. Maar ik heb me wel aan het schema gehouden en netjes niks gedaan. Op dinsdag haalt ik het wel weer in: er stond een hardloop-heuveltraining op het programma. Ik was op tijd thuis en nam … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 8: Hoe hou je een goede conditie vast?