browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uncategorized

Week 49 – Sinterklaasgedichten-week!

Deze week komt en gaat de Sint, Vandaar dat je deze week in dichtvorm vindt. Over maandag ben ik kort: Ik heb niet gesport   Dinsdag kreeg ik op het werk een loopgedicht en een kado, Dus miste ik de looptraining zowiezo. Maar het zwembad wil ik echt niet overslaan, Ook al moet ik in … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 49 – Sinterklaasgedichten-week!

Week 48 – Keep up met het schema

Maandag is de rustdag. Nu ik op zondag meteen na de training aan hersteldrank ben begonnen, voel ik me op maandag niet meer erg moe. Dinsdagavond gaan we op bezoek bij een school en daarna zetten Rob en Vincent me af bij de zwemtraining. We gaan een CSS-test doen: 400m en 200m zwemmen op je … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 48 – Keep up met het schema

Week 47: de trainer heeft het voor het zeggen….

Ik train toch het beste met een trainer of trainster. Daar heb ik geen doel voor nodig, ik heb iemand nodig om zo nu en dan op te mopperen, iemand die mijn richting in de gaten houdt en iemand die het mij gemakkelijk maakt en voorschrijft wat ik moet doen. Zo iemand heb ik weer … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 47: de trainer heeft het voor het zeggen….

Week 45, en nog 44…..

Dit is mijn rustweek: ik mag van mezelf maar 6 uur sporten. Maximaal 7. Lastige opgave…. zeker als Joyce haar marathon loopt. Helemaal zelf en in alle rust alleen. Ik ben apetrots op haar! Ik wil ook van het mooie weer genieten, maar ik werk en “rust”. En dat terwijl dit de laatste week is … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 45, en nog 44…..

Week 44 – Veel gesport, weinig tijd voor bloggen!

Dinsdag 30 oktober: Het regende hard, de hele dag al. Eindelijk herfst! Goed om te hardlopen met de club. Ik kon niet zwemmen vandaag. Ik ging met de middelsnelle groep mee. Met zijn vieren waren we en 1 trainer. We gingen lekker veel lopen en het inlopen ging al best goed. Dan ben ik door … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 44 – Veel gesport, weinig tijd voor bloggen!

Week 43 Lopen Lopen Lopen Zwemmen en een beetje fietsen

23 oktober – run – 1 uur Met de “langzame” groep mee. Want morgen ga ik lang en ver. We gaan lantaarnpalen tellen. Telkens 1 op tempo erbij en twee terug langzaam. Een heel gedoe. Ik moet hardop tellen. Veel op en neer. Ik ga gewoon lekker hard, mijn hard. We lopen het hele fietspad … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 43 Lopen Lopen Lopen Zwemmen en een beetje fietsen

Week 42 Rustig aan

Deze week heb ik alles kalm aan gedaan. Niet meteen weinig, maar rustig. Op maandag 15 oktober doe ik niks. Dinsdag 16 oktober wel: eerst hardlooptraining. Ik ga met minst snelle groep mee. Geen druk meer. Me niet meer uit de naad lopen. Een uur bewegen, dat is het belangrijkste. We gaan richting het centrum … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 42 Rustig aan

Week 40 – Oktober begint

Maandag (1 oktober)  is de rustdag tegenwoordig. Heerlijk zo! Ik heb geen schema meer, geen doel en geen trainster. Ze zit (letterlijk en figuurlijk) net te ver van me af om me goed te kunnen helpen. Haar schema’s waren prima, maar de begeleiding, daar had ik meer van verwacht. Dinsdag 2 oktober: we gaan naar … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 40 – Oktober begint

Week 39 – Lekker op eigen tempo!

De maandag zijn voortaan vrij van trainingen: de fietstrainingen zijn wegens de vroeg invallende duisternis voorbij, dus we hoeven niet meer te haasten. De dinsdag van deze week viel ook al uit en werd een rustdag door allerlei gesprekken. En zo werd het woensdag en had ik zin om van de najaarszon te genieten! Vincent … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 39 – Lekker op eigen tempo!

Week 38 – Gaan we weer verder? Of toch maar niet……

Maandag 17 september: Na weer een drukke dag werken nog even niet sporten. Ik ben wel weer opgeknapt en zit vol energie, maar qua sport went het al om niet te hard van stapel te lopen. We wandelen en dat doe ik liever dan de fietstraining. Ik word er niet meer moe van. Dinsdag 18 … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 38 – Gaan we weer verder? Of toch maar niet……