browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uncategorized

week 32

Maandag 6 augustus We fietsen naar de training toe. Lekker kalm aan over het spoorbaanpad. Vincent gaat natuurlijk ook mee! Het is lekker zonnig. We zijn met een klein groepje volwassenen. 7 Mensen, 6 snelleren dan ik. We gaan infietsen met 30 kilometer per uur. Godzijdank ben ik in vorm! Ik klets met SJ en … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on week 32

week 31 Veel sport, weinig blog :)

Fietstraining: heengefietst – vierkantjes op het industrieterrein. Grote op snelheid, kleine rustig. Ik ging snel alleen. Bochten, bochten, bochten. Ik ging steeds beter en durfde steeds meer. Het tempo voor mij was ook lekker in de grote rondes. De laatste rondjes met DR en die gaf nog een bochtentip. Toen uitfietsen en rustig naar huis … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on week 31 Veel sport, weinig blog :)

3 augustus 2018: Fietsen naar Veldhoven – vanaf Almere.

Vrijdag 3 augustus. Het wordt een warme dag. Droog. Klein beetje wind uit het noorden. En Vincent en ik gaan naar Veldhoven fietsen. We willen zo vroeg mogelijk vertrekken en zijn al om 6 uur opgestaan. De fietsen zijn klaar: een ander voorwiel voor Vincent, geen klikpedalen voor Anke. De route is bepaald en het … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on 3 augustus 2018: Fietsen naar Veldhoven – vanaf Almere.

Week dertig: de getallen gaan omhoog en verbeteren!

maandag drieëntwintig juli: het jochie is op triatlonkamp en ik ben jaloers. ik ging hardlopen. alleen, in de avond. langs de Oostvaardersplassen en door het bos. ze waren aan het filmen. ik vond het best warm. al viel het in het bos in de schaduw wel mee. ik hoefde maar drie kwartier en dat haalde ik … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week dertig: de getallen gaan omhoog en verbeteren!

Week 29 Gewoon netjes het schema volgen Anke!

De trainster geeft aan zich een beetje zorgen te maken over de weg naar Almere. Ik ben te vaak moe (maar dat komt door het werk) en de duuropdrachten komen niet goed uit de verf. Aha! Ik moet een beetje meer mijn best gaan doen, haha. In elk geval ga ik haar schema maar weer … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 29 Gewoon netjes het schema volgen Anke!

Kwart Triatlon Urk

”Hé Anke, wat een grote lach! Ben je zo blij dat je in wetsuit mag? Of heb je er zin in?”, vraag GN in het water. “N E E”. Het komt er zo hard uit dat de mannen voor ons grijnzend omkijken en zeggen ‘Die komt wel uit je tenen’. Ik heb geen enkele zin. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Kwart Triatlon Urk

Week 28 Op de kaart

Maandag 9 juli. Ik ging niet meerjakkeren met de fietstraining. Nee, gewoon even rustig aan. Samen met Rob richting het Muiderslot. Lekker over de brug. Lekker met de wind. En gewoon niets hoeven. Alleen proberen om fietsend een bocht door te gaan. Dat is erg lastig voor me, want mijn reflex laat me stoppen met … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 28 Op de kaart

Week 27 – 2 schema’s

Hallo Vincent! Je hebt nu je eigen schema. Nu hebben we allebei een trainster! Die van mij woont ergens in Gelderland geloof ik en die van jouw?! 😉 Zullen we hier om de beurt neerzetten hoe het loopt met ons schema? Ik zal beginnen, want mijn schema gaat denk ik niet goed komen deze week! … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 27 – 2 schema’s

Week 26: De details

Maandag 25 juni 19:35 🚴🏼‍♀️ “Dit is je eerste keer hier he?”🚴🏻‍♀️ “Ja. Dus jullie doen dit de brug op fietsen in de zware versnelling vaker?” “Ja hoor, soms rondjes over het industrieterrein.” 😕 “Ik ga wel voor mijn werk op de fiets naar Huizen, maar meestal niet in dit tempo.” 😯 “Nee, in de … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 26: De details

Week 25 Gewoontjes…..

Maandag mocht ik uitfietsen. Heerlijk: geen training,  niet achteraan fietsen, even lekker rustig aan! Dat komt goed uit, want ik ben ‘s middags voor het werk in Den Haag en mijn ouders brengen Vincent terug van een logeerpartijtje- dus gehaast hoeft lekker even niet. Ik strik Manuel en we maken gebruik van de lange avond. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Week 25 Gewoontjes…..