browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Week 11- Een fotoboekje!

Posted by on March 18, 2018

Maandag 12 maart: we schuiven wat aan het begin van deze week, want de woensdag gaat raadselachtig verlopen.... Dus vandaag een loopje. Van het begin van de Evenaar......

.... tot het einde van de Evenaar. Het ging moeizaam. Lastig. Mijn hoofd zit vol. Niet alleen snotverkouden, maar ook met gedachten. Mijn buik doet pijn. Ik heb geen zin en het gaat traag.

Dinsdag 13 maart: zwemmen. De verkoudheid is weer weg, ik ga voorop in de baan en oefen armen-armen-armen. Baan 1 is het rustigst, want die is zogenaamd voor de minst snellen. Ik kan ook in baan 2, net als MZ, maar waarom zouden we? Baan 2 is vol.

wonesdag 14 maart: we zijn bij Flevonice. Voor filmopnames voor de TriHartLon die half juni georganiseerd wordt. En daar is promotiemateriaal voor nodig. Het weer is mooi, maar koel. Zeker voor korte kleding! Alles voor de film!

We fietsen en rennen en wachten. En! Dan moet er ook gezwommen worden. Ik ben nog NOOIT in zulk koud water gedoken. En NIEMAND had me kunnen voorspellen vorig jaar dat ik er naar uit zou kijken. Samen met de 'filmvader' duik ik nog geen twee minuten onder.

Het was koel en ZO COOOOOOOOOL. Wanneer begint het buitenseizoen weer?!?!

15 maart: Baantraining. Inlopen en dan rondjes lopen. Ik volg het wel en doe gewoon mijn dingetje. iets met 800 rustig, 600 waarvan 400 snel en 200 rustig, dan 200 sprint en dan weer 600 waarvan de eerste 200 rustig en 400 snel en dan 800 deurtempo. Zoiets. En we doen nog iets, maar dat weet ik niet meer. opmerking van de dag: Een supersnelle kerel (2 minuten per kilometer sneller dan ik) haalt mij in en zegt gekscherend dat hij door de jonkies voorbij wordt gesneld alsof hij stilstaat! Welkom in mijn wereld meneer MC 🙂

vrijdag 16 maart: ik ben de hele dag druk. Fietsen komt er pas laat van, in de avond. En dan nog wel twee uur! Ik doe het eerste uur, stop Vincent in bed en dan nog een uur met kwartieren tempoblokjes. het is een hele zit.

30min infietsen - 15 minuten in 1 minuut hard, 2 minuten rust - dan weer 15 minuten rustig en die kwartieren herhalen zich.

Zaterdag 17 maart: het is koud en mijn horloge is niet goed ingesteld. Anderhalf uur lopen is soms opgave genoeg. Vandaag wel. Ik neem SG mee, want ik kom langs haar huis. We zorgen dat we de ijskoude wind in de rug hebben op de Oostvaardersdijk.

En 's middags zwemmen. In baan 1, want daar zijn we met zijn vieren (ook al horen er twee in baan 3 en 6!) en de rest is vol met 8+ mensen. Heerlijk. Ik doe mijn ding. Armen gaan nu goed, door voor de ademhaling: 1 op 3 en heel weinig het water uit. Op de foto doe ik alleen benen, meestal gebruik ik die niet en heb ik het achtje niet voor me, maar drijf erop, zodat ik de benen niet hoeft te gebruiken

Zondag 18 maart: Het is chilling koud buiten, maar onder de overkapping uit de wind is het 25+ graden. Dus ik zit zwetend in korte kleren op de fiets voor een uurtje. Op de tafel liggen de warme kleren klaar.....

.... om te gaan lopen. Vincent bepaalt de route en het tempo, ik volg. Gaat hij sneller, ik moet ook mee. Vincent doet 1 rondje van bijna 4 kilometer, ik herhaal het rondje een keer alleen, maar precies eender! Kom ik op ruim 7 kilometer. Het ging supergoed en koud?! Ikke niet!

 

Comments are closed.