browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Week 46 – ik word 45, ren veel, fiets door de kou en blog een beetje rommelig!

Posted by on 18 November 2018

Op het moment dat ik 45 word: rennend op de berg


Maandag 12 november: Jarig! Rondje gerend met Vincent en veel mooie foto’s gemaakt op de berg, ook al was het al donker. 4,5 kilometer voor 45 jaar. Kilometer 1 en 2 lekker snel, kilometer drie heel langzaam, kilometer 4 hard en dan rustig uitdribbelen. Wie had dat gedacht, dat ik mijn geboortetijdstip ooit hardlopend zou vieren.
Dinsdag 13 november: hardlooptraining TVA met JdW. Inlopen op de brug en ik ging lekker niet snel. Toen touwtje springen en dan een driehoekje lopen. 1 minuut springen en we deden dat een aantal keer. Mijn spieren krijgen dat rondje niet voor elkaar.
Woensdag 14 november: de film van Coldplay – niet getraind.
Donderdag 15 november: school bezoeken, niet getraind.
Vrijdag 16 november: ik ging fietsen. alleen. lang. in de kou. de ellenlange dijk in de mist en Heather Dale muziek. Ik wilde al naar huis terug gaan toen T van de club me tegemoet fietste en toen ging ik tegen de wind in de Doddaarsweg op. Voor de vaart ging ik terug richting de A27. daarna langs nobelhorst terug. uiteindelijk werden het 60 kilometer. en ijs-ijskoude voeten

leuk kaartje wat zomaar in het zwembad rondzwierf


zaterdag 17 november: tijdnes het kinderuur zwemmen. zoveel mogelijk zonder pullboy. vind de nieuwe trainer beter. ik zwom in de baan met TE, HdH en mooi meisje AS. Dan ben ik heel erg de langzaamste en dat is prima. Doe ik iets minder: zij 8 hondertjes, ik 6. het is niet erg als je de langzaamste bent, als je er maar rekening mee kunt houden. baan 2 is daar minder geschikt voor
zondag 18 november een geweldige trail met Joyce en PL. koel en cool. ik ken de weg een beetje, PL kent de extra verhalen. ik luister liever naar hen. het is heel erg mooi. PL is een man van goud: hij waardeert ook de langzame loopsters die een huishouden en kinderen ernaast hebben en meer trainingsuren kwijt zijn. Doet ie écht. Joyce valt op 12 kilometer en gaat terug. Moet / mag ik alleen met PL verder. Hij vertelt over de omgeving en de rodondenderontuin van Blaauw. We spreken over geocachen en over voeding tijdens zijn Indian summer trail. in het corversbos ben ik diep dankbaar dat ik met PL mag meelopen. ik had dat twee of drie jaar geleden niet kunnen vermoeden of bedenken. dankbaar dat ik het kan en dat ik mee mag.

Zo voelde ik me, als de mol op dit plaatje werkelijk MIDDEN in het bos!


de hei weer op en ik ben ook best een beetje moe, maar verre van stuk. te weinig gedronken en maar twee gels genomen. PL doet de laatste kilometer zijn eigen tempo. we halen Joyce weer op.
korte week, er viel veel uit. en toch weer 8 uur plus getraind. de pijntjes verdwijnen weer. vanaf volgende week heb ik weer een trainer en een schema. houvast.

Comments are closed.