browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De Voeten Update

Posted by on 12 June 2014

Hoi Anke Daarboven ons!
Het heeft geholpen he. De aandacht
Ons eigen verhaal.
behoorlijk zelfs. We voelen ons openen minder onderkend. En dan gaan we meewerken. Tja, zo WERKT dat. Jij ons aandacht – wij minder pijn.
Jij netjes je oefeningen doen, wij minder stijfjes. Groetjes uit de Voetjes. ta-Da.
Wel 1 KLACHT vanaf hieronder: Als mevrouw de fysiotherapeute het ons door haar eigen blessure niet zo lastig kan maken, dan hoeft JIJ het haar heus niet aan te wijzen waar de pijn zit hoor Anke-Daarboven! Laat dat voortaan maar achterwege, ook al is het voor het goede doel.
OKE oke oké,  het hielp. De pijn wordt snel minder. En je weet het, je voelde het: gisteren hebben wij geen last meer veroorzaakt! En ‘s morgens doen wij ook ons snelle best. Jammer dat we vanmorgen even stekelig werden voor het opstaan, maar eenmaal naast het bed moet je ons gaan vertrouwen: wij zijn zo stijfjes niet meer!
NEEEEEEEEEE, we gaan nog niet meteen weer aan het hardloop-werk. OHNEE. lesje geleerd. We gaan nog gewoon mee uit fietsen. met de fijnste schoenen aan. En fijne sokken mogen ook. Graag. Asjeblieft?
En wat doe je ons vandaag aan? Ga je EXPRES weer opnieuw pijn doen en over dat balletje rollen tot het knarst?! Tot het weer pijn doet?! ben je van LOTJE getikt? Anke-Daarboven?! Omdat de fysio zegt dat dat vandaag G O e D voor ons-arme-meewerkende-voeten was? Hallo hé
Met de zeer welgemeende goede raad van deze voeten: DIT is het moment om NIET meer naar mevrouw de fysiotherapeute te luisteren! Lesje geleerd: niet meteen gaan hardlopen; maar zo is het wel genoeg. We blíjven bezig met pijn-bestrijden. Doen we het goed de afgelopen dagen, moet het wéér! Omdat die fysio dat zegt. AmmeVOETAhoela zeg.
Zullen we afspreken dat als we het nu goed doen en deze pijn weer oplossen, dat we dan niet meer mishandeld worden? Dat we dan weer rustig aan mee zullen gaan hardlopen? Want van al dat fietsen vind knie dat hij weer aandacht voor zichzelf moet hebben. En wij, VOETEN, willen graag be-lang-rijk blijven. Ook zonder Peesplaat in te zetten. Maar vooral zonder mishandeling als dat niet nodig is.
Groetjes van Down Under,

van de Voeten.

(eigen schuld dat we nu weer pijn doen)

Comments are closed.