browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wie Is Wie

Wie ik ben, kun je lezen op deze pagina

Maar wie zijn die andere namen die je tegenkomt in mijn blog?

De meeste namen kort ik af: MB, SG, KH, MBB en andere afkortingen van voor- en achternaam. Dat zijn mensen die ik niet altijd bij naam hoeft te noemen en van wie ik geen expliciete toestemming heb om dat te doen. Maar een paar mensen komen echter zo vaak terug dat het wel prettig is als je weet wie wie is.

juni 2016 vakantie Griekenland

Rob – Rob is mijn partner. We zijn al jaren bij elkaar (bijna 25) en we zijn getrouwd. Rob sport zelf niet, maar Rob sUPport mij en Vincent en dat is minstens zo belangrijk!

Vincent – Vincent is mijn zoon sinds 2006. Sinds 2001 ongeveer sport hij met me mee: hardlopen op de lange stukken kon hij al prima en zwemmen kon hij beter dan ik! Stiekem heeft hij me geïnspireerd om triatlon te gaan doen, zodat de hardlooptrainingstijden op de baan en in het zwembad overeen zouden komen. Nu zwemt hij niet alleen beter dan ik, maar hij loopt en fietst ook harder. We inspireren elkaar.

TriHartlon 2018

Joyce – Joyce is mijn hardloopvriendin. We hebben elkaar in 2013 ontmoet bij Just Run toen we voor de halve marathon trainden. Joyce is iets ouder dan ik en moeder van 2 (volwassen) kinderen. Joyce woont ook in Almere. Hoewel we allebei niet meer bij Just Run trainen, zijn we altijd de beste vriendinnen gebleven. De mooiste avonturen beleven we samen.

Manuel – Manuel ken ik ook via Just Run. Manuel is iets ouder dan ik. We zaten in dezelfde groep in 2014 en wonen in dezelfde wijk. Dat we nog geen 500m uit elkaar wonen, maakt dat we heel gemakkelijk samen gaan hardlopen. Eerst had Manuel bewondering voor mij toen ik mijn eerste marathon ging lopen, nu heb ik bewondering voor Manuel die zijn zoveelste marathon loopt met ogenschijnlijk gemak!

Bij het verhaal van de Frysman heb ik ook de namen gebruikt van Krista en Sanne, die ik ken als trainingsmaatjes bij de TVA – Triatlon Vereniging Almere. Mijn trainer heeft gewoon ‘de trainer’ 😀

En er zijn natuurlijk mijn ouders en onze katjes IJsblokje en Stekker!

Dit zijn de Bengaalse katjes, niet mijn ouders 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 12 =