browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De kortste blog in 5 zinloze zinnen.

Posted by on 23 October 2015

Het bekende rondje (met een korte post-bezorg-momentje)


Zin 1: Het  loopmaatje ging uitlopen na zijn marathon afgelopen zondag en ik mocht mee over de door en door bekende route langs de oostvaardersplassen, dus we hoefden en gingen niet snel.
Zin 2: Ik had al post rondgebracht, was naar de trainer gefietst in Almere Haven en terug voor een bespreking, dus eigenlijk was ik moe; maar lopen levert nooit een probleem op want dat doe ik graag.
Zin 3: 7 Kilometertjes heerlijk geluisterd naar het marathonverhaal van het loopmaatje.
Zin 4: Ik schaamde me wel tegenover de trainer: die ene week in het jaar dat ik zelf mijn trainingen mag bepalen, kan ik me weer niet inhouden en loop drie dagen achter elkaar! Laten we er maar aan toevoegen dat ik hem dus in elk geval hard nodig blijf hebben. (dat waren zin 4a en 4b en dit is 4c dan maar)
Zin 5: Dit is de meest zinloze zin, want de zin in het hardlopen is een beetje loos, omdat het doel me nog steeds onbekend is. Geen marathon meer, maar wel een trail? Die doelloosheid maakt me een soort spartelend slepend hardlopertje. Of ik nou 6 keer per week ga lopen of 2 keer, lijkt er op dit moment niet zoveel toe te doen. Maar morgen ga ik toch maar niet!

Comments are closed.