browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kort interview met de voeten van Anke

Posted by on 22 May 2016

Vandaag weer onderweg?
Linkervoet: Ja joh, gisteren hoefden we alleen maar te fietsen. Rechts vult aan: flink rondje hoor; die hele Oostvaardersplassen rond. Links: Beetje saai voor ons, dat is meer werk voor de beentjes.. Rechts: jaja, die moet je daar maar over vragen dan.
Maar vandaag dus weer op pad en deze keer rennen?
Links: Ja joh, het duurde even (rechts mompelt: ze wachtte expres op de regen in de regelkamer boven volgens mij), maar toen mochten de Ascis weer eens aan. Rechts: Tja, die andere fijne schoenen moeten vast nog drogen, hihihihi
Ging het goed?
Links: Ja joh! Even inlopen denk ik eerst, gewoon een beetje gehobbel door dat park. Rechts: En toen de brug op gingen we lekker wel hard toch? Links: Ja joh, toen werden die beentjes volgens mij best moe, gnagna. Rechts: Naar beneden ging helemaal prima toch? Links antwoord: Ja joh!!
Nog last gehad van de tenen ofzo?
Rechts: Nee, dat bovenbeen zeurt een beetje, maar dan gaan we tenminste niet zo lang hard. Links: Ja, ik heb wel een blauwe teennagel nu in de collectie. Maar we mochten de fijne sokken aan. Rechts: En een korte broek.
Regende het niet?
Links: Jawel joh! De hele tijd. Rechts: Hebben ze in de regelkamer boven op gewacht geloof ik, bah. Links: Ik denk dat ze het daar wel prima vinden, toch?
En de route?
Links: Eerst dat asfalt ja. Stukje hard enzo. Rechts: En dan weer zacht en nog hard, weetjewel. Beetje van dit en van dat, van allebei zeg maar.
Alleen maar verhard?
Links: Nee joh, ga toch weg! Na vier en een halve kilometer mooi het bos in. Rechts: Zalig, lekker zand en van die zachte ondergrond. Links: Dan genieten wij in elk geval vol op.
Wie niet dan?
Rechts: Ik geloof dat de regelkamer het even wat minder vond. Links: Logisch, die werden nat, wij niet. Rechts: Die portie hebben wij vorige week gekregen, dus ze moeten niet zeuren. Links: Geen idee wat er in de regelkamer boven gebeurde, maar wij gingen samen met de beentjes gewoon door.
Nog iemand gezien onderweg?
Links: Nee joh! Niemand! Niet zo gek, met dat weer. Rechts: Welles; we mochten wandelen weet je nog? Toen kwamen we een roedel herten tegen. Wel een stuk of zestig denk ik. Of tellen die niet mee? Links: Nee joh!
Best gaaf, die herten!
Links: Jawel hoor, maar ik was even bang dat we niet meer verder zouden rennen. Rechts: dat had wel gekund, maar dat gebeurde dus niet, want we gingen wel door. Links: En lekker veel bos- en grasgrond he. Rechts: Ik geloof dat het in de regelkamer ook wel weer ging, want het geluid van de regen in het bos was wel rustgevend. Links: En de bosgrond was nog best droog.
Hoe ver gingen jullie uiteindelijk?
Links: Oh, joh, daar gaan wij niet over hoor! We zijn nog wel een keer hard die brug over gegaan. Rechts: ja, maar dat was wel weer van dat harde asfalt. Links: Piepert – heb jij ook een blauwe teen? Niet toch? Niet mauwen dan hoor. Want we gingen ook weer door het park. Rechts: Over het gras! En toen werden we wel weer nat toch? Links: Ja, hoorden wij er ook weer een beetje bij.(gniffelend) Ik geloof dat wij als enige een beetje droog waren toch? Rechts: maar niet in de douche hoor. Links: Volgens de regelkamer hebben we iets van 9 kilometer gelopen – ik vind het best joh.
Was het leuk?
Links: Ja joh!

Comments are closed.