browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Trainen, fietsen en fietsen

Posted by on 25 May 2016

23-5 Training met de ABgroep mee. Ik ging er lopend heen om te kunnen combineren met de koppeltraining van junior en met het idee dat ik maar eens ging opzeggen om over te springen van Just Run (de hardloopclub) naar de triatlonvereniging. Niet echt iets waar ik naar uit keek. We kregen hielaanslag oefeningen. Veel inlopen en lekker kletsen, grappige oefeningen. Nog meer inlopen, nog meer kletsen. Ik voelde me echt letterlijk onevenwichtig. Alsof het linker- en rechterbeen niet helemaal samen werken. Toen rondjes hard lopen. Ik had het bij de vrienden en vriendinnen gedropt dat ik ze ging verlaten en er waren echt mensen die dat oprecht jammer vonden. Werd ik dan weer oprecht verdrietig van. Dus echt hard zat er gewoon niet zo in. Niet oprecht jammer! Het was een lange training, veel gelopen ook.
24-5 Toen had ik het even gehad met het hardlopen. Mijn bovenbeen speelt nog op, heel veel andere zaken eisen aandacht (werk, verjaardag, ziekte) en toch móést ik naar buiten. Door een paar stomme opmerkingen en weinig slaap was ik a-not-so-happy-me. Even fietsen dus. Heel rustig aan. Maar het was onwijs mooi tussen de herten, de paarden en de stilte van de Oostvaardersplassen. Voelbare rust.
25-5 Verjaardagsfeestje. Voelde me niet zo lekker. Misselijk, duizeltjes, moeMOE. Bloed geprikt op ijzertekort, maar dat was het niet. Toen de kersverse tiener in bed lag was ik wat stabieler, dus mocht ik mee met Robs eerste rondje op zijn ATB! Nog een stukje lekker langs de kassen, langs de dijk, langs de oostvaardersplassen. Vliegjes happen. Even een prima alternatief voor het hardlopen: dat komt wel weer.

Comments are closed.