browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Betreft: Brief aan de Organisatrice van de HarderbosTrail

Posted by on 29 May 2016

Betreft: Brief aan de Organisatrice van de HarderbosTrail
Geachte Anke de B.
Vanmorgen heb ik tijd vrijgemaakt om twee uur met u mee te gaan op een fijne trailloop door het Harderbos. U heeft gezorgd voor het vervoer, de route en enige andere zaken. Daarbij heb ik wel een paar punten die u ter verbetering zou kunnen opnemen:
– Ten eerste liep het een beetje uit: we hebben toch zeker een kwart van de tijd overschreden en waren pas na 2 en een half uur weer terug bij het beginpunt. Ook de afstand voldeed niet helemaal aan de vooraf opgegeven 15 kilometer en liep uit met 2,5 kilometer.
Een groot minpunt waren de brandnetels die we onderweg hebben moeten trotseren. Natuurlijk kunt u de brandnetels niet verhelpen, maar de tip om een korte broek aan te doen, was geen goede.
– De route liet regelmatig te wensen over. Zeker een keer of 5 moesten we teruglopen. Een doolhof is een aardige optie in een trail, maar zou beter in het begin passen dan aan het einde, wanneer de vermoeidheid toeslaat.
– Het tempo lag erg laag. Dit kwam onder andere door de in de route opgenomen trekpontjes en andere obstakels, zoals opgezwollen meren, fluisterschalen en een kudde dieren met jonkies.
Naast deze verbeterpunten wil ik toch ook graag wijzen op het volgende:
– Het was een ontzettend mooi natuurgebied. Naast de schoonheid viel ook de afwisseling tussen water, bos, bruggen en meren op.
– De fotoservice was aardig geregeld. Er zijn vele foto’s gemaakt.
– Het weer was perfect: er is geen regen gevallen! Het had iets minder benauwd kunnen zijn.
– Het was erg gezellig en het gezelschap was een perfecte combinatie.
Het was een fantastische ervaring. 
Deze run was onovertroffen, geweldig, adembenemend, uniek, super, briljant, genieten, avontuurlijk, afwisselend en fantastisch!
Ik hou me van harte aanbevolen voor een volgende keer,
Met vriendelijke groeten en een knipoog,
Joyce W. uit Almere

 

Comments are closed.