browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Snelle blog van volle week

Posted by on 18 March 2017

De hele week druk geweest met werken en sporten. Bloggen komt er niet zo van dan!
Dus dan maar heeeeeeeel kort!

op maandag met Manuel in het donker in diverse zones gaan lopen. In zone 4 kon ik lekker hard, dat was fijn.
op dinsdag zwemtraining. Het zwemmen went een beetje.
Het is zo druk op het werk, dat al het sporten er bij gedrukt lijkt. En ik heb het schema nog wel zelf gemaakt! 
op woensdag lekker samen met Vincent op de racefiets. Voor Vincent de eerste keer dit jaar! Heerlijk genieten. Naar de sluisjes gefietst en gekletst en gelachen. 
en daarna zwemmen. Het gaat eigenlijk gewoon gemakkelijk nu. 300m achter elkaar borstcrawlen is geen probleem meer.
Op donderdag ga ik met Rob naar een concert van Loreena McKennitt. En de hele dag werken. Er past geen sport bij! Een ‘rustdag’
vrijdag ochtend vroeg maar gaan hardlopen dan. Manuel weer meegetrokken en het bos door. Halverwege aan het bellen geslagen met oppasmams, school, werk en Vincent. Uiteindelijk toch 12 kilometer gerend.
zaterdag regende het. de fiets op dus, want dat moet ik ook maar eens proberen. het ging voor geen meter Zwaar, wind tegen, regen, sloompies, langzaam, laag tempo. Ik zie ineens erg op tegen een run-bike-run! Ik voel me een enorme amateur tussen allemaal profs. Helaas is dat ook echt de waarheid…. Het zwemmen ging wel redelijk, maar ook dat voelde erg heavy aan. Ik wil op de bank kruipen en niet sporten, maar…. ik laat de bank voor wat ie is.
De run bike run is apart geblogd.

Comments are closed.