browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rust Ziek & INGESCHREVEN!

Posted by on 8 January 2017

De titel zegt alles: het jaar begon met drie rustdagen. Dat was op 1 en 2 januari nog net te pruimen, maar ik ging op de derde januari werken om ‘s avonds te kunnen gaan zwemmen. Bij het avondeten werd ik echter helemaal niet lekker, draaierig en zwakjes en voor het toetje lag ik in bed en daar bleef ik. Koorts, koud, klam, hoofdpijn, misselijk, heel veel slapen en toch niet uitrusten. Griep. Woensdag ging het nog wel en was het vooral slapen en zwak zijn, maar woensdagavond voelde ik me totaal niet lekker. Ik heb in heel 2016 niet zoveel spierpijn gehad als ik nu had! Mijn benen deden zoveel pijn dat ik er niet van sliep. Donderdag kon ik niet eens blijven staan zonder dat alles begon te draaien, dus aan een hardlooptraining mocht ik niet eens denken! Vrijdag kon ik alweer de hele dag op de bank zitten en een boek lezen. En toen heb ik de meest sportieve activiteit van de week gedaan:

IK HEB ME INGESCHREVEN VOOR DE TRIATLON OP 9 SEPTEMBER

Omdat ik in moest schatten welke tijden ik zou zwemmen/fietsen/lopen had ik er bijna de brui aan gegeven, maar nu is het toch echt en staat het vast. Op zaterdag keek ik toe bij de zwemles en keek ik goed naar de andere zwemmers. Dat was al vermoeiend! Op en neer naar de Albert Heijn lopen, was een activiteit op zichzelf die eindigde op de bank.
Op zondag ging het weer ietsje beter en warempel: er was zelfs weer kracht om buiten een stukje te wandelen! Nou ja, het voordeel van het jaar ziek beginnen: het kan alleen maar beter worden 😀

Comments are closed.