browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een training

Posted by on 17 February 2014

Mijn vriendin SMSte of ik vanavond mee ging trainen, en dan zeg ik bijna altijd JA! Of het moet wel heel slecht uitkomen en dat deed het niet. Om uiteenlopende redenen had ik geen zin om met de beste lopers mee te gaan. Dat is de A/B-groep, waarbij A echt de beste lopers zijn. Dus ik ging mee met de C/D groep. Konden mij  vriendin en ik bij het langzaam inlopen lekker bijkletsen!
Mijn allereerste training kreeg ik van de trainster die we vandaag ook hebben en toen begreep ik niet wat ze bedoelde, maar nu zijn de termen bekend en we huppelden, sprongen en sprinten over de parkeerplaats. De trainster nam ons mee verder de wijk in voor een paar snelle loopjes. Al snel wist ik mijn eigen tempo te vinden en dat lijkt dan best hoog te liggen. Ik doe deze sport voor mezelf, dus ik zal nooit te vroeg omdraaien of gaan wandelen, ik ren zoveel mogelijk en als ik de opdracht krijg ook zo snel mogelijk. Na een dik uur en 9 kilometer op de teller sloten we de training af. Ik had er een goed gevoel over.
Ik had mijn blauwe schoenen aangedaan. Gelukkig kreeg ik niet echt last van mijn voet of van mijn knieen – die zijn me het meest blessure-gevoelig.

 

Comments are closed.