browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Miezerig rondje

Posted by on 16 December 2015

voor...


Ik wilde voor de regen uitgaan, maar dat lukte niet. Want het miezerde al. En van miezer word je nat, kletsnat. In een hele korte tijd. Binnen een kilometer. Gelukkig was het niet koud. Wel nat. Ik ging zone 2 door. Heerlijk tempo, maar vochtig. Ik hield zelf de hartslag in de gaten en die bleef rond de 150 liggen. Bij een tempo van 5:40 niet eens zo slecht! Ik voel me ook bewolkt en miezerig vandaag. De hoogtes in mocht ik op zone 4 doen. En ik zocht dus alle bruggen uit. Want ik ben weer braaf deze week. En inmiddels natgeregend. Stukje onverhard pad door het Kotterbos en daar is de volgende brug. De hartslagmeter vond het moeilijk te volgen. Die was ook nat inmiddels. Trapje, modder, TBSkliniek (wat ben ik blij dat ik hier vrij rond mag rennen), fietspad, speeltuintje. Natte haren in mijn gezicht. Nog meer bergjes? Die liggen op het Natuurpad. Daarheen dan maar. Ik heb geen enkele andere loper gezien. Hard omhoog, lekker warm en nu word ik ook onder het regenjasje nat. Dan houdt de miezer op. Halverwege de natuurbrug heb ik geen zin meer en wil ik naar huis, dus ga ik over het onverharde pad terug.

....na(t)


Ik heb 5 kilometer in 29 minuten gerend (in zone 2) en kilometer 6 gaat lekker sloom, langzaam en rustig aan. Richting de laatste brug. Ik ben nu toch al nat, het had gewoon door kunnen gaan met regenen. Mijn bui klaart niet op en het tempo ligt minder hoog, want ik heb nu wind tegen. Ik weet nog 1 brugje, maar die ligt buiten de gestelde tijd van 45 minuten, dus die doe ik lekker niet in zone 4! Het kan mij niet schelen hoeveel ik ren vandaag. Ik was na 1 kilometer al nat en na 8,8 kilometer ben ik dat ook. Rekken, strekken en dan echt nat worden in een warme douche.

Comments are closed.