browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Interview met Vincent over de training van Manuel

Posted by on 31 December 2015

Hallo Vincent, wat heb jij gedaan vanmorgen? We hadden een training van Manuel, omdat er nergens anders een training wordt gegeven op oudejaarsdag. En Manuel wilde graag een goed rapportcijfer voor zijn training.
En is dat gelukt, dat rapportcijfer? Ja, maar het bestaat wel uit verschillende onderdelen. Hij deed het heel goed. Het was een heel leuk idee. Daar krijgt hij een 9 voor.
Wat moest je doen dan? We kregen kaartjes en je moest ver lopen of kort en dan moest je nog een ander ding bij doen.
Wat dan? Zoals op je benen staan. Of…. je ging … je moest op 1 been staan. En op het andere. En squatten. En anders moest je ver lopen. Dat was zwaar.
Moest je dan de hele tijd hardlopen? Nee, als we de opdracht zoals squatten of op 1 been staan, dan hoefde dat niet.
Was het duidelijk? Ja het was duidelijk, je kon het heel snel begrijpen.
En deed je elke keer hetzelfde? Nee, je moest kaartjes doorgeven en de ene keer moest je ver rennen en de andere keer kort.
Origineel, vandaar de 9 natuurlijk! En was het ook gezellig? Heel gezellig, ik kon lekker veel kletsen. Daar krijgt hij een 8 voor. En ik liep ze d’r ook even een keertje uit!
Maar daar ging het niet om toch? Nee. Het ging erom dat ik heel wat kilometers heb gelopen en dat het is gelukt!
Hoeveel kilometer dan? Vijf? Het waren er zes! (zegt mama)
Werd je er moe van? Ja! Het was best wel zwaar. Maar ik heb niet opgegeven.
En begon je meteen met de kaartjes? Nee, we deden eerst inlopen om even warm te worden. Daar krijgt Manuel een 7 voor. En na het kaartjes lopen, gingen we ook nog uitlopen. En daarna gingen we ook nog even wat rekken. En daarna mochten we lekker naar huis.
Duurde het te lang? Nee, ik vond het precies een goede tijd.
Deed je ook goed mee? Meestal… Wanneer niet dan? Bij het rekken was ik een beetje stuiterig. En mama, deed die goed mee? Ja, maar die moest de hele tijd lekker ver lopen en ik kon de hele tijd met Manuel meelopen.
Wil je nog iets vertellen over de training? Ik vind wel dat hij goede training geeft, ik vind het goede ideeën. En ik vind het gewoon leuk om een keertje met zijn drieën te trainen en niet met een hele groep waar we de hele tijd op moeten wachten. Verder heb ik eigenlijk niks meer te vertellen.
En wat is het eindoordeel? Welk cijfer krijgt Manuel? Een 9! Heel goed hoor. En ik wil het nog wel een keertje doen!

Comments are closed.