browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

TelSpel

Posted by on 29 January 2016

0.5

Zoveel takken waaiden er op mij… Gelukkig net niet één hele! Circa 50 meter achter me kwam de tak op de grond terecht… HOGERE hartslag.

1.0

Zoveel fietsers kwam ik tegen. Die had wind mee en ik had wind tegen: de fietser vloog! Ik lachte heel traag tegen de wind in…

2

Het aantal boterhammen en 200 gram yoghurt voor ontbijt+lunch. Veel te weinig! Het aantal bordjes: “Fietsers Afstappen” Veel te veel! En ook het aantal honden onderweg. En ik kwam ook twee intervalpaden tegen. Ik deed netjes de intervallen. In zone TWEE.

3

Het aantal keer dat het horloge piepte dat ik BOVEN zone 2 zat. De eerste keer ging het lekker en ging ik net ietsje te hard door, de tweede keer viel de tak (zie 1) en de derde keer was er modder. Ernstige modder. En een glimlach.

4

Het aantal wandelaars. Ik kwam niemand tegen. Zeker niet in het bos.

5

5:39 – dat was de tijd waarin ik liep binnen zone 2 liep toen het heerlijk ging. Wat tien fijne minuten waren. De vijftig andere waren hooguit een vijfje waard.

6

Zes foto’s heb ik gemaakt.

7

Na zeven kilometer was ik er wel klaar mee. Ik had trek/behoorlijk trek/erge trek en moest. Ik haatte zone 1 en me inhouden.

het hek waar je niet ACHTer mag de komende tijd

8

Acht miljoen blaadjes in het bos en achthonderdduizend bomen die ruisen in de stormACHTige wind. Met muziek van Passenger op de ACHTERgrond. Slechts 80% procent van de gehele run beviel me.

9

Precies 9 kilometer liep ik in het uur van de oefening. Een kwartier zone 1, kwartier zone 2, kwartier zone 1 en nog een kwartier zone 2. Helaas moest ik nog naar huis.

10

Tien kilometer. In maar liefst 67 minuten. Het einde ging helemaal langzaam ja! Gemiddelde hartslag 139. Gemiddeld tempo: zes vierenveertig. 521 Kilocalorieën.

Comments are closed.