browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

re: Abonnement Woondome: uw verlenging

Posted by on 10 February 2016

Geachte mevrouw de Boer
Wij kunnen u meedelen dat uw abonnement op de Woondome kan worden verlengd. Vanaf deze week en voor de rest van deze maand kunt u gebruik maken van de helling naast het parkeerdak voor de hardloopoefeningen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het opwarmen van uw spieren met een kwartiertje lopen in een lage zone. Hierna zijn tien minuten in een fijn tempo zeer aan te bevelen in verband met de huidige weersomstandigheden. Wij van de firma Woondome-Gebruik raden u aan een loopmaatje mee te nemen die u lekker op kunt houden met het lage tempo, maar dat is uiteraard aan uzelf. (u kunt eventueel ook een loopmaatje meenemen met foto-ervaring voor een blijvende herinnering)
Voor vandaag kunt u nog voor de volle 5 minuten gebruik maken van de Woondome-helling om in een lage zone omhoog én omlaag te rennen. Voor deze week raden wij u hartslagzone twee aan. Dit zal ongeveer vier keer moeten lukken in deze tijd. Of u de hartslagzones haalt, ligt aan uw eigen inschatting. Voor volgende week mag u een hogere hartslagzone uitzoeken.
Tot slot bent u verplicht om nog minstens 15 minuten uit te lopen in een lage hartslagzone. Wij van Woondome-Gebruik zijn niet verantwoordelijk voor gevolgen in de vorm van spierpijn, regen of uitloop. Wij zien u graag regelmatig terug op onze helling.
Veel plezier van uw verlenging,
met de groeten van de Woondome

Comments are closed.