browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een weekje Facebook

Posted by on 25 December 2016

Ik doe mee aan een SantaStreak van JustKeepRunning. Elke dag van december minstens 2,5 kilometer ‘hard’-lopen. Dat pas ik in tussen het zwemmen en fietsen. Elke dag post ik op Facebook wat ik heb gedaan.

In de opdracht stond elke 10 minuten wisselen tussen zone 1 en zone 2

In de opdracht stond elke 10 minuten wisselen tussen zone 1 en zone 2


Het zwemmen ging heel erg lekker! Ik moet goed denken bij de 'nieuwe' slag (pink als laatste uit het water-elleboog hoog- kracht uit de bovenarmen): vooral aan het einde van de les. Het uurrecord zat 'm in de afstand: 2025m volgens het horloge.


 

Het gaat niet zo goed: mijn spieren trekken, ik voel me niet heel erg lekker, dus dit was min of meer een rustdag.


Ondanks de tegenvaller op het werk, toch lekker doorgelopen. Alles op gevoel gelopen. Het verbaast me hoe goed me dat afging. We deden een steigerun van 800m steeds sneller én steeds langzamer! En toen 4 keer 400m hetzelfde tempo.


Het is erg passen en meten. Vincent fietst mee, want zijn achileespees speelt op. Het gaat heel traag en het is heel zwaar.


Jawel joh: lekker fietsen door het Kotterbos met als enige doel: blijven fietsen! √ Gelukt en genoten. Daarna lopen het duister in. Heerlijk. Het liep lekker. 5km binnen een half uur.


3km hardlopen - 11km fietsen - 3km hardlopen


 

Comments are closed.