browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

volgens het schema

Posted by on 26 February 2017

ma 20-2 schema: RUN losdribbel bij spierpijn als geen spierpijn dan fietsen Hou toch op met gezeur over spierpijn ;p, heb ik nooit (behalve permanent in mijn armen tegenwoordig) en ik ga ook niet meer fietsen ‘s avonds, dus lekker een rondje heel langzaam gerend met Manuel door de wijk. (…) Leuk vormpje gemaakt in de wijk. 
di 21-2 schema: SWIM TVA kern Z1 Zo’n fijne dag waarop alles lukt qua werk, maar qua zwemmen viel het niet mee. Ik dreef niet lekker, lag niet hoog genoeg voor mijn gevoel. Veel getrappel met de beentjes. Halverwege de les liet ik het maar gaan en toen we met pullbouy mochten zwemmen was ik onstuitbaar. Baan 2 is me nog te druk. Wel weer veel gezwommen.
wo 22-2 schema: SWIM TVA kern Z4 Vanwege de regen bleef het hardlopen wat het was. Een uur voor het zwemmen werd ik doodziek (…) in de AH, maar wel gaan zwemmen hoor! Vanwege de kramp alles met pullbouy gezwommen en hier en daar nog flinke pijnscheuten gehad, maar ik zwom dóór. Ontdekt dat de borstcrawl ook goed met ogen dicht te doen is. Vanuit de schouders gezwommen en dat levert bakken met kracht op. Veel gezwommen, maar het horloge niet goed gelapt (uit en aan gezet ipv lap) De 3D printer neemt ons in beslag. Het triatlon-logo is me dierbaar.

dan heb je wel tijd om de 3D prints te verven!


do 23-2 schema: RUN TVA kern Z2 Wat een rotstreek om wegens een beetje storm een training niet door te laten gaan 😉 Zomaar een dag rust voelt enorm als spijbelen, maar het komt wel goed uit, want mijn lijf is een beetje moe. Overigens geen spierpijn vahet zwemmen. Overigens is een dagje spijbelen niet zo heel erg, maar er staat deze week 10 uur en een kwartier in het schema! (tien uur en 15 minuten, ja echt) Dit is het stadium waarin het duurvermogen wordt opgebouwd, dus er hoeft niks snel, maar het is vooral véél sporten. 
vrij 24-2 schema: BIKE duur z1 in midden 10 z2 Een knorrige, vervelende dag. Ik voelde me de hele dag met-het-verkeerde-been-uit-bed-gestapt. Tijdens het fietsen vond ik Vincent te traag en lastig en ik ergerde me aan alles en iedereen. De hele dag eigenlijk. (…) En al ging er niets zoals ik dat graag had gezien: we fietsen wel veel en lang. Pas achteraf besefte ik dat Vincent wel een beetje gelijk had: 40 kilometer is voor mij een ‘stukje’, maar voor hem niet! 
za 25-2 schema: BIKE 30z1-10z2-5z3-5z1-10z2-5z3-5z1-10z2-5z3-5z1 SWIM TVA kern Z1 Goed kunnen slapen, want de kat was stout geweeest en mocht niet op mij slapen en Vincent was er niet, dus ik kon uitslapen. ‘s Middags gaan fietsen, maar ik heb geen fietszones. Ik heb het uitgevogeld en de heenweg was erg prettig, maar terug had ik TEGENwind en dat drukte het tempo en niet de hartslag! Bikkelen 🙂 De zadelpijn is erg. Ik wilde eigenlijk gaan hardlopen, maar Rob wilde mee wandelen. Ik koos voor lekker samen wandelen. Toen gaan zwemmen. Ik voel me inmiddels thuis in het bad. Ik heb erg goed op de techniek gelet: kracht zetten, uitdrijven. Geen pullbouy deze keer en heerlijk door kunnen zwemmen. Dat is fijn van baan 1: we zijn maar met zijn viertjes. 
zo 26-2 schema: RUN facebookloopje (wandeling-tempo) zone 0.5 Oké, ik heb ook wel eens spierpijn…. Overal eigenlijk; armen, bovenbenen, knie…  Maar ik heb veel meer zadelpijn 🙁 Het loopje was heerlijk langs Amerongen en door het bos (3) Supergezellige mensen, allemaal nieuw. Ik kende ze alleen van Facebook. Al sloot het totaal niet aan op mijn tempo. Liep ik elke keer extraatjes. Blijft akelig voor me om te zeggen dat ik niet train voor een marathon, maar voor een halve triatlon; ik noem het gewoon een halve marathon met wat zwemmen en fietsen van tevoren 😀 
En zo ziet een weekje er dan uit volgens het schema: (10 uur en 21 minuten)

Comments are closed.