browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Posted by on 24 June 2017

19 Juni
Eerst fietsen naar de training toe samen met Vincent, dat ging tenminste lekker vlot! 
“Mijn eigen mopperige ding gedaan – ik ben nog moe van de vrijwilligerstaken en voel me niet goed in het groepje vandaag.
Was niet vrolijk te krijgen, maar kon best mee – we gingen korte stukjes eigen tempo en de heuvels een paar keer op. ook veel over zand.
Veel sportdrank gedronken -Het was bloedjeheet namelijk”
Aansluitend Rob de fiets en Vincent meegegeven en gaan hardlopen. Ondanks de hitte. Intervallen. 20 keer 30 seconden D4 en 1 minuut dribbelen. het ging om het DOEN, niet om alle zones exact te halen. “Warm en zwaar Vooral d4 in 30sec lastig/onmogelijk te bereiken. Dribbel rustig gedaan.” Toen in Parkwijk op de bus gestapt. Uitgestapt in Almere Buiten en het laatste stukje uitlopen met Manuel gedaan, die net training had gehad.
20 juni:

Rondje Oostvaardersplassen op een avond 45min laag tempo bijkletsen met Manuel. 45min intervallen (30x30sec D4-1minD1) De intervallen waren lastig en vooral veel. Maar wind mee ging het op flink tempo! Aansluitend.......


.... een kwartiertje van 17 minuten uitlopen. De benen voelden als lood, maar het ging wel. Lekker niet snel!


21 juni:

Sprintwedstrijd aan het einde van de training. Ik lig links, nu nog achter, maar ik ben wel de snelste.


Zwemtraining in Almere Poort. Het voelt als een rustdag!
350 inzwemmen
2x(4×50) lange slag/slepen/bijleggen/lange slag
JC geeft me echt tips om duurzwemmer te worden. Langer uitleggen zeg maar. Ik doe mijn best, het gaat wel een heel stuk gemakkelijker, maar ik moet er erg op letten dat ik mijn hand vlak neerleg. Voor mijn gevoel bijna optrek. Het lijkt als opnieuw beginnen, maar dat voelt niet verkeerd. Integendeel!
400 m voorop 40 sec pauze
200m 20 sec pauze
100 m voorop 10 sec pauze
50 m
4×100 met tussenin 25m andere slag (school/rug/rug/school)
2x sprint met zijn drietjes. (zie foto)
Uitzwemmen
Alles, behalve eerste en laatste 100m zonder pb
bijna 2500 m in een uurtje: rustdag jaja….
22 juni: Baantraining. Vincent gaat niet mee, die heeft morgen een triatlon. Er lopen een aantal zaken helemaal niet zoals ik wil en ik loop op de baan alleen maar te balen. Om mezelf af te leiden, tel ik de secondes af.
” Na inlopen en een beetje loopscholing 2, 4, 6, 8, 10 minuten duurtempo lopen. Tussendoor 1 minuut rust. Ik knalde er heerlijk in mijn eentje doorheen. Mijn eigen tempo, mijn eigen sores. Ik telde de minuten als afleiding. Uitlopen om de baan.”  Het is nog steeds bloedheet. Ik ga lekker op mijn stadsfietsje heen en weer terug.

1920m - 45 minuten


23 juni: Een vrije dag voor de hele familie. Winkelen, louncheset in elkaar stoeien en genieten van Vincent die een prachtige triatlon neerzet in Zeewolde nemen de plaats in van een fietstraining. ‘s Avonds heb ik de tijd om nog een stukje te gaan zwemmen met MZ in het Weerwater. We vertrekken pas laat, met McDonalds in mijn buik en slechte zin. Het zwemt helemaal niet: ik heb het te warm, ik heb moeite met de slag, het voelt traag. Dat was ‘m dan: die ene keer dat het tegenvalt. Ik heb geeneens zin om even zonder het wetsuit te proberen en de twee kilometer te halen. Ik ben blij dat ik klaar ben.

+ inzwemmen en uitzwemmen: 450m


24 juni: enkel de zwemtraining gedaan. Niet gelopen, want ik wil een beetje uitgerust zijn voor de vrouwentriatlon morgen! Ik slaap (extreem) slecht en vooral weinig, dus uitgerust zijn is al een opgave! Vergeet ik ook nog mijn horloge bij het zwemmen. Gelukkig mag ik een foto maken van de opdrachten.
Ik zwem lekker in baan 1. Baantjes tellen. Na een half uur heb ik de baan voor mezelf.
Ik heb deze week ‘te weinig’ getraind. Ik mis fietstraining en een looptraining. Ik kies ervoor om wat rustiger aan te doen. Nu maar hopen dat het helpt voor de Vrouwentriatlon!!
 

Comments are closed.