browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fotoboek van de week

Posted by on 2 July 2017

26 juni

Wegens vermoeidheid niet naar de club gegaan voor een training. Eerst zelf een half uurtje met Vincent gefietst, maar die hoest zo dat ik hem weer naar huis breng.


Ik ga alleen nog een half uurtje verder. Ik doe een paar versnellingen, maar ik voel me vandaag wankel op de fiets.


En al is deze foto nog van tijdens het fietsen, ik koppel er ook nog 20 minuten hardlopen achteraan. Precies op 10 kilometer per uur, loop ik 3,5 kilometer


27 juni

Zwemtraining. Ik ga wegens vermoeidheid lekker naar baan 1. Ik zwem prima, heb de slag door. Daar heb ik maar een jaar over gedaan. Veel techniekopdrachtjes vandaag...


28 juni

Aan het einde van de dag werd het een beetje droog. Manuel ging mee fietsen, want ik ben nogal moe van de slechte nachten. We fietsen zoveel mogelijk rechtdoor, want ik vind de bochten eng nu het glad is van de regen. Het regent zelfs onderweg nog wat. We doen een aantal versnellingen. En daarna....


... ga ik meteen aansluitend nog een stukje hardlopen! De bedoeling waren intervallen, maar die kon ik niet meer. Ging ik de eerste 3km elke keer op gevoel ietsje harder en km 4 en 5 weer terug in tempo. Best lastig nog. Maar toch 5 km in een half uurtje gedaan.


29 juni: geloof het of niet, maar ik sport niet vandaag! Als we eindelijk klaar zijn met de hele ziekenboeg, begint het te stortregenen.
30 juni:
Ik weark een lange dag in Den Haag en ga me gedurende de dag steeds fitter voelen gelukkig. Ik sluit deze dag en en deze maand af met het uur hardlopen wat ik gister heb gemist. Ik loop gewoon rustig en kalm door het bos en geniet enorm van de avond en de omgeving. De snelheid gaat verloren in de algemene vermoeidheid.

Ik weark een lange dag in Den Haag en ga me gedurende de dag steeds fitter voelen gelukkig. Ik sluit deze dag en en deze maand af met het uur hardlopen wat ik gister heb gemist. Ik loop gewoon rustig en kalm door het bos en geniet enorm van de avond en de omgeving. De snelheid gaat verloren in de algemene vermoeidheid.


1 juli:

's Morgens voor het ontbijt, ga ik nuchter hardlopen. Dan moet je heel langzaam gaan en dat is goed voor de vetverbranding. Nou heel langzaam gaat het hoor! Ik haal nog net niet de 8 minuten per kilometer. Het is ook zwaar. 4 kilometer in een half uurtje. Met enorme trek!


 

's Middags ga ik zwemmen. Een enorme overwinning vieren: ik doe dit pas een jaar. 1 Jaar. En hier begon ik: in het pierenbadje. De borstcrawl totaal onmachtig.


En nu zwem ik in het diepe. In baan 2. Ik ken de borstcrawl en als ik voorop zwem hoor ik van de rest dat het tempo er goed in zit. We doen veel duurzwemmen (lange stukken achter elkaar) en ondanks dat ik nog steeds moe ben, gaat het mij prima af. Ik geniet ervan en ga aan het einde van de les echt even zitten tussen de zwembaden in om tot mij door te laten dringen wat ik binnen een jaar gepresteerd heb!


Eigenlijk had ik meteen na het zwemmen naar huis moeten rennen. Maar dan is het etenstijd en ik had een lange broek bij me ipv een korte. Het was benauwd geworden overdag. Na het eten ga ik alsnog voor een loopje in zone 2. Iets sneller dan vanmorgen, maar het houdt nog niet over! En had ik vanmorgen trek, vanavond heb ik iets teveel eten dwars liggen... Maar de lucht, het groen en het Kotterbos zijn super-supermooi. Ik ga zelfs de nieuwe berg op en geniet van het uitzicht.


2 juli

3 uur Fietsen staat er nog op het schema. Houdt het dan nooit op?! Met dat gevoel ga ik de training in. En ik raak het niet kwijt. Eerst 2 uur infietsen, dan 3 kwartier intervallen en dan uitfietsen. Ik zie vooral op tegen de duur en zit mezelf in de weg omdat ik weinig zin heb. Ik ga alleen. Ik krijg ook nog een bui over me heen en de wind op de dijk is tegen mij. Na 5 kwartier ga ik over op de intervallen. Na het rondje Oostvaardersplassen volgt een rondje intervallen om de Noorderplassen. Ik haal de hoge zone niet 1 keer. Of toch wel: 3 seconden om precies te zijn. Hoewel ik weer goed heb geslapen, blijf ik nog moe. Uiteindelijk fiets ik 2 uur en twintig minuten. Ik vind het best en schrap het buiten-zwemmen voor vandaag van het schema.


Het was een vermoeiende week, qua werk, qua thuisfront, qua ontbrekende nachtrust, mijn eigen fysieke gesteldheid werkte niet mee. Al met al heb ik in juni 600 kilometer bij elkaar gesport. Ik heb de Apple Medaille gehaald voor elke dag van de maand 350 calorieën beweging. En dat met een vakantie er in! En een verbouwing van de tuin. En een hoop werkstress. Dit was de maand van 'weinig rust' en van De Wedstrijd Winnen. De maand van doorzetten en doorleven. Ik kan nu de halve triatlon niet meer kosteloos afzeggen. Nog twee maanden te gaan.....

Comments are closed.