browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Praatje Plaatje

Posted by on 14 October 2017

9 oktober: Anke ziek thuis. MoeMOeMOE. SlapenSlaPENSLAPEN. En dan is het weer over en goed!

10 oktober: zwemtraining van DR. Het was supergeinig! Ik kan dus ook in het zwembad de slappe lach hebben als ik de kruising-tussen-pinguïn-&-zeekoe-slag doen moet. We zwemmen ook samen: duwen en trekken met RV. Mijn horloge kan het niet aan helaas. Die stopt er mee. We deden ook handjeklap saampjes. En dan blijk ik ook links te kunnen ademen.....


11 oktober: rennen tijdens Vincents training. Rare kronkels maken door het bos rondom de manege. Gewoon in me uppie. In me eigen tempootje. In me eigen zinnetje. Eigen hartslaggie.


 

En na het rennen een stukkie zwemmen. Terug naar baan 1 en op de techniek letten (stiekem vind ik baan 2 te druk) Ik zwem wel voorop zonder 8tje.


12 oktober. Te laat thuis voor de training, grmbl. Dan ga ik zelf wel. De busbaan over en 1 straat hard - 1 straat rustig aan. Het water over en dan elk kort straatje sprinten. Best heftig. De tussenstukje heel traag. Het zijn veel straatjes eigenlijk! In de laatste ga ik rustig helemaal terug het water weer over. Dan volgt: tot de eerste straat hard, tussenstuk rustig, tot het einde hard. En terug omgekeerd, dus het tussenstuk hard. Dan hard tot het fietspad en aan de andere kant van de school omgekeerd. In de straat achter ons herhaal ik de bontekoestraat: het tussenstuk rustig. Onze eigen straat ga ik helemaal op tempo door. Het wordt al zwaar. Dus heel rustig door het park terug. Dat was mijn interval van de dag!


 

13 oktober: ik heb twee dagen geleden het startnummer van iemand overgenomen om de halve marathon te doen. Vandaag haal ik het startnummer op. Aan de ene kant onwerkelijk zo op het laatste moment, aan de andere kant: what can go wrong?! Ik kan een halve marathon lopen.... Dat lukt in de halve triatlon ook!


14 oktober: met Manuel losfietsen. Het ging inderdaad erg, erg losjes. De dijk over ging wel rap, maar Lelystad was een vriendelijk doolhof. We fietsen om het vliegveld heen. Daar was de wind dan wel tegen ons. Maar het weer was mooi, de beentjes deden mee en ik kakelde er vrolijk op los. Ruim 50 kilometertjes in totaal.


En ik ga zaterdagmiddag ook zwemmen natuurlijk! We doen een lesje ademhaling: om de 2 slagen, om de 3 slagen. Ik ben gewend aan om de vier slagen rechts te ademen. Vandaag blijkt dat met achtje 1 op 5 ademen mij nog beter ligt! Ik lig stabieler en gemakkelijker. Oefenen dus maar weer….
Voor 15 oktober, de halve marathon in Amsterdam maak ik een apart blogje.

Comments are closed.