browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2020-34 Uit het fotoboek.

Posted by on 20 September 2020

Maandagmiddag 14 september.

Eerst gingen we lekker fietsen, Joyce en ik. We hadden de wind niet mee, maar ach… dan hebben we extra tijd om te kletsen! 30 (en voor mij 35) kilometer weggetrapt.
En daarna lekker een stukje rennen. Ik wilde de 6 kilometer volmaken en ik ren als een zonnetje direct na het fietsen, maar Joyce was klaar na 5 kilometer. Op haar topsnelheid. Die ik moeiteloos had volgeklets.

Dinsdagavond 15 september.

Het Weerwater in, nu het nog kan! Het water is bovenaan warm, en onderaan koud. We zwemmen ver. Helemaal naar de achterste boei. DR en H zijn er ook bij. Rustig zwemmen. We zwemmen iets tussen de 2000 en 2700 meter.
Mooier wordt het niet! Prachtig ondergaande zon, naast Vincent zwemmen en daarom 1 op 3 ademhalen, geen golven, een geweldig ritme en plantjes onder me. Fantastisch! Helemaal in de Flów! Ik genoot enorm.

Woensdagmiddag 16 september

Lunchloop met Manuel. Manuel heeft alle tijd om veel te kletsen, ik vind het wat warm zo midden op de dag! We raken elkaar kwijt als ik eigenwijs de berg op ga en Manuel versnelt. Gelukkig kijkt Manuel achterom! Na 7 kilometer ben ik weer thuis.

Woensdagavond 16 september

Fietsen met Vincent. Na 5 kilometer, net op de Oostvaardersdijk, loopt zijn ketting eraf! Vincent wordt opgehaald door Rob.
Ik fiets door.

Vrijdag 18 september

Run met 5km in 29:09, toen fietsen – moest eigenlijk een half uur maar een uur en rondje Noorderplassen is zoveel leuker! En toen nog een keer run die uit mijn tenen kwam met 5km in 28:46. Toen was alle energie op: de cracker met boter, magere melk en 2 gels in water tijdens het fietsen.

zaterdagmiddag 19 september

Rondjes om het park. Vincent doet er 4, ik haal 3. Hij loopt ruim 4 kilometer, ik 3,75. Die rondjes om het park zijn zó saai…… Goede mentale oefening. En veel bekijks onderweg!
Naar de Oostvaardersdijk. En dan fietst Vincent tegen de wind in hard van me weg. Na 20 minuten omkeren en dan fiets ik wind mee even voor hem. Ik ga hard, maar Vincent gaat nog veel harder! We moeten iets verder om, anders halen we veertig minuten niet.
30 lange, warme minuten. Weer rondjes om het park! Vincent zie ik al snel niet meer, zo hard gaat hij. Het komt uit mijn tenen en na 2 rondjes ben ik er al klaar mee, maar stoppen met rennen – NO WAY. Doorzetten. Ik doe de 5 kilometer vandaag in 27:56! Weer iets sneller dan gisteren… Vincent haalt een kilometer meer in een minuut meer. Hij heeft er echt een mooie wedstrijd van gemaakt en laten zien hoe snel hij geworden is!

Zondagmiddag 20 september

Uitfietsen. Omdat het nog steeds kan in deze mooie nazomer. Samen met Vincent op de Purple Blue Star. We gingen op de foto bij de paarden langs de weg, toen we wind tegen hadden. Op de dijk hadden we wind mee. Al met al een week met dik tien uur sport. Lekker als vanouds! Omdat het nog kan. Met de nazomer in september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + 3 =