browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: June 2024

2024-16

27 juni – Intergevallig met hitte en Vincent samen. Repeat: beste mensen: ik hou niet van de hitte. Geen tropische zon voor mij. Teveel zweten, niet op te kleden, niet aan te ontkomen. En het water warmt te snel op! Ik droomde vannacht dat ik een wedstrijd uit moest per vergissing omdat de rondjes op … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

2024-16b Zeewolde Endurance Middle Distance

De Halve Triatlon met eigen afstanden in Zeewolde. – 2000m zwemmen – 80 kilometer fietsen – 20 kilometer hardlopen. Vooraf niet zenuwachtig. Ik weet wat er mis is en mis zal gaan: voeding gaat geen voldoende opleveren. Ik heb net-aan genoeg gelletjes, niet lang genoeg over de voeding nagedacht. Ben ik daar al ooit aan … Continue reading »

Categories: Wedstrijd | Tags: | Leave a comment

2024-15

16 juni – Een lange duurrit met 2 snotneuzen Vanmorgen opgestaan met verkoudheid. Verder werkelijk nergens last van. Al is niezen en snotteren ook vermoeiend. En ik voel een zonnetje in mijn gezicht! Rustig aan maar. Blog afmaken, wasje draaien en s middags op de bank zitten en een dutje doen. Ik snoep veel teveel … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

2024-15a Sprint Triatlon Rotterdam

Een bijzondere hersteltraining! ‘s Morgens als ik opsta (of wakker wordt) voel ik me niet heel klaar voor een sprint triatlon. Ik heb overal kleine pijntjes. Mijn knieĆ«n doen pijn, maar ik weet niet echt of ik links of rechts pijn heb en mijn benen zijn stijfjes. Ik twijfel erg over het hardlopen, want ik … Continue reading »

Categories: Wedstrijd | Tags: | Leave a comment

2024-14

12 juni – tisniks Om de zenuwen voor de eindexamenuitslag een beetje onder controle te houden, gingen we samen wandelen. De hartslag is toch al hoog. We krijgen een enorme bui over ons heen. Dat voorspelt al niet veel goeds en de bui worden inderdaad tranen met tuiten: gezakt. Dan zakt de grond even weg … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

2024-14a DTS Zandvoort sprint die een run bike run werd vanwege het weer.

15 juniNiet mijn week. Zo ontzettend niet mijn week! 2 triatlons afgezegd, Vincent niet geslaagd, Rob die weg gaat. Maar ook een paar lichtpuntjes: contractverlening, feestje van het werk gisteravond (slecht eten dus) met leuke mensen en gesprekken en Joyce die mee naar Zandvoort gaat. Het bericht dat de sprint in Zandvoort werd omgezet naar … Continue reading »

Categories: Wedstrijd | Tags: | Leave a comment

2024-13

1 juni – Zwemmen vanuit de tenen. Het kwam uit mijn tenen, dit gezwem! Een drukke dag, veel autorijden, geen hardloopschoenen kunnen vinden en vroeg opstaan en onregelmatig eten. Ik ben vermoeid en heb teveel suikers nodig. Dit is de eerste dag dat ik de WeightWatchers niet afmaak met invullen. Ik doe alles met achtje, … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

Protected: 2024-13a Buiten zwemmen wat niet goed ging

There is no excerpt because this is a protected post.

Categories: Geen categorie | Enter your password to view comments.