browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: August 2024

2024-22

Maandag 26 augustus – Bootcamp – Its the mind… Ik wandelde naar de bootcamp toe. ik had moeten rennen. Zo een jaar na de Hardman. Wandelen is voor watjes. Foto is van naderhand. Ook mooi licht.Dan de bootcamp zelf. Wat een hoop schreeuwers en jankerts en dikkebroeken en dronkelingen en zieligaars bij mekaar. ‘Ik wil … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

2024-21

12 augustus – Bootcamp Lekker wandelen en toen het flesje neergezet en een stukje gerend/gejogd. Mijn benen snappen het nog wel, maar ik had knap weinig tempo. Was heerlijk lekker warm. Ik vond het heerlijk! Daarna bootcamp bij Bootcamp Nation bijna personal training van D! Samen met 1 man. Die was best sterk, maar we … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

2024-21b Achtste Triatlon Veenendaal

Ik had totaal geen zin. Ik had het gevoel dat ik iets vergeten was. Zin blijkbaar. Dat zei Vincent elke keer: je hebt de zin niet ingepakt. Ik was dan ook nogal geïrriteerd door vanalles wat niet opschoot. Ik had overigens van het lopen van 22 kilometer geen last, maar ik vroeg me wel ernstig … Continue reading »

Categories: Wedstrijd | Tags: | Leave a comment

2024-21a Kwart Triatlon Deil

Ik had geen zin in de triatlon. Het kwam gewoon niet, de zin of de focus. Ik at gewoon wit brood, pakte ‘s morgens alle spullen bij elkaar. Ik weet het allemaal wel. Hoe arrogant dat ook klinkt. Niet dat ik denk dat ik het ‘vanzelf’ wel afmaak, want ik voel een beetje lekke-bandenvrees en … Continue reading »

Categories: Wedstrijd | Tags: | Leave a comment

2024-20

29 juli – Bootcamp en een beetje hardloopachtigiets doen. Heel rustig. Eerst 1,5km zelf hardlopen richting de bootcampplek. Met een bidon in de hand, toen met een vrouw mee en verteld dat ik een marathon heb gelopen in de vakantie. Iedereen zanikte over hitte, maar ik vond het echt heerlijk!! Vroeger haatte ik warmte: je … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment